Meld je aan voor een persoonlijk consult


Ik help je graag op korte termijn verder. Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier en dan neem ik spoedig contact met je op om een afspraak in te plannen. Onder aan deze pagina vind je meer informatie over mijn tarieven en de vergoedingen. Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici onder KP-nummer 19105351589 en ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.

aanmeldformulier

Meld je via onderstaand formulier aan voor een consult of stuur een mail naar info@foodcycle.nl


 

Tarieven

Het intakegesprek duurt ongeveer 1,5 uur, inclusief voorbereiding en nazorg, en kost €97,50. De kosten van herhaalconsulten hangt af van de duur waarbij ik reken met een kwartiertarief van €16,25.

Vergoeding

De basisverzekering vergoed 3 behandeluren per jaar, waarbij sommige verzekeraars aanvullend verzekeren. Deze kosten worden verrekend met je eigen risico als dat nog niet verbruikt is door andere zorg of medicatie. Sommige aanvullende polissen vergoeden extra tijd waarbij de begeleiding niet van je eigen risico afgaat. Informeer hiervoor eerst bij je zorgverzekeraar wat je vergoed krijgt. Afhankelijk van je zorgverzekeraar is een verwijsbrief nodig om je behandeling vergoed te krijgen. In dat geval moet je eerst langs de huisarts voordat je de diëtist benadert.

Betaling

Ik werk met ongecontracteerde zorg, wat inhoudt dat je het consult zelf betaalt en daarna de nota indient bij je zorgverzekeraar. Zij keren vervolgens het bedrag aan je uit. Je ontvangt direct na de intake de factuur welke je binnen 21 dagen moet voldoen. In de tussentijd kun je deze factuur bij de zorgverzekeraar indienen zodat zij het bedrag op jouw rekening kunnen storten. Vervolgens maak je het bedrag aan mij over. Op deze manier hoef jij niets voor te schieten.

 

Ik ben aangesloten bij:


Image