Ik help jou graag verder naar een gezonde relatie met voeding en je lichaam

 

voedingsadvies

De motieven achter jouw eetgewoonten interesseren mij. Er zijn verschillende onderbewuste en emotionele blokkades die ons tegenhouden om daadwerkelijk ons doel te bereiken; een blijvend gezond gewicht, maag- en darmklachten verminderen of energieker in het leven staan. Ik help jou om deze onderbewuste gedachten en blokkades op te sporen en hier effectief mee aan de slag te gaan. Op die manier bereik jij blijvende resultaten en zit je weer lekker in je vel.


 

ik kan je helpen bij


Stress- en emotie eten

Wil jij meer rust in je hoofd, een gezonde relatie met voeding én vooral ook met jezelf? Ik bied je een veilige omgeving waar je leert hoe je van binnenuit een evenwichtige relatie met voeding kunt opbouwen.


Vermoeidheidsklachten

Voel je je al een tijdje onrustig, moe, neerslachtig of lusteloos? Ik ben er om je te helpen! Samen gaan we opzoek naar een manier waardoor jij weer energiek in het leven komt te staan.


Maag- & darmklachten

Maag- en darmklachten kunnen erg vervelend zijn. Ik heb PDS en weet hoe ongemakkelijk het is om rond te lopen met krampen en borrelende darmen. Naast voeding, hebben ook emoties effect op de heftigheid van PDS. Samen gaan we opzoek naar een leefstijl die werkt voor jou.


Allergieën & intolerantie

Heb jij een allergie of intolerantie en moet je je voeding hierop aanpassen? Zelf ben ik lactose intolerant en weet hoe lastig het kan zijn wanneer je bepaalde producten niet meer mag eten. Ik help jou op weg naar een passend voedingspatroon.

 

Praktijk impressie

Ik heet je graag welkom in mijn praktijk, welke is gevestigd in Rotterdam Zuid op loopafstand van metrostation Maashaven en Zuidplein. Wegens corona zijn er voorzorgsmaatregelen getroffen en volg ik de richtlijnen van het RIVM:

o Kom op de afgesproken tijd.
o We schudden geen handen.
o Bij verkoudheid of ziekte mag je het consult kosteloos annuleren.
o Er is desinfecterende handgel aanwezig, mocht je de handen willen desinfecteren dan kan dit.


Behandelmethode

Dit is hoe ik jou ga helpen:


1. Aanmelden

Allereerst meld je je aan en kijken we of ik de juiste persoon ben die jou verder kan helpen. Vervolgens vraag ik je een voedingsdagboek in te vullen en plannen we een afspraak voor het intakegesprek.


2. Intake

We bespreken het doel van de behandeling en brengen je huidige situatie in kaart. Naast het analyseren van je voeding kijken we ook naar je gedrag, emoties, gedachten en invloeden van buitenaf.


3. Vervolg

Daarna ga ik voor jou aan de slag! Ik geef je sturing in je voedingspatroon en gedrag. Gedurende het behandeltraject krijg je praktisch toepasbare opdrachten die je ondersteunen in het behalen van jouw doel. Uiteraard mag je me tussendoor altijd benaderen als je even vastloopt. In de vervolgconsulten zullen we bespreken hoe het met je gaat en waar we extra sturing aan moeten geven.

Meld je aan voor een consult

Wil jij weer lekker in je vel zitten, je vrij voelen en weer genieten van eten? Dan help ik je graag verder!

Meld je aan

Vergoeding

De basisverzekering vergoed 3 uur per jaar, waarbij sommige verzekeraars aanvullend verzekeren. Ik werk met ongecontracteerde zorg, wat inhoudt dat je het consult zelf betaalt en daarna de nota indient bij je zorgverzekeraar. Zij keren vervolgens het bedrag aan je uit. Lees hier meer over mijn tarieven en de vergoedingen.

 

Ik ben aangesloten bij:


Image